0 comentarios

VOSALTRES EXPOSEU, NOSALTRES APRENEM


No vos preocupeu.
Tranquils, tranquiles.
Vosaltres no estareu a soles.
El dia de les vostres exposicions s'acosta i allí estarem per escoltar-vos.



Ara toca que compartiu els vostres coneixements, les vostres averiguacions i també les vostres reflexions. Així el saber és multiplica perquè el pensament circula i obri les nostres ments.

Recordeu que no cal dir-ho tot, que teniu que seleccionar allò més important i sobre tot el que siga més interessant i personal. La resta està als vostres blocs i cal que aconseguiu que els companys i companyes els visiten amb la intenció de saber més.

Ací vos deixe un document amb algunes orientacions per què prepareu ben bé l'exposició oral.



ANIM I A TREBALLAR!!

read more
0 comentarios

TEMPUS FUGIT

Catarroja, 17 de novembre de 2009


Estimats i estimades xics i xiques de 4t ESO,


Estem a la recta final del nostre procés d'investigació i reflexió. La setmana propera haureu de lliurar el treball i alguns grups van un poc endarrerits.
A hores d'ara, el bloc deuria de tenir:

1. L'entrada de presentació amb els vostres contes
2. Les entrades on exposeu la informació més científica sobre el tema elegit i les seues conseqüències socials


I deuríeu de tenir un esborrany amb la reflexió ètica sobre el tema junt a tot el material visual i audiovisual per a seleccionar el millor o produir els vostres power's, si és que opteu per aquesta alternativa.


Alguns grups no esteu aprofitant el temps com cal i per tant teniu que dedicar més temps fora del centre. Publiqueu les entrades ja o no serà possible que vos fem comentaris suggeridors per a la millora abans de què el lliureu.


Una salutació afectuosa


Les que ens mirem a l'espill de la Blancaneus

P.D: Al grup de 4A encara falta el nom d'un bloc. Per favor, envieu-me'l a aestela@florida-uni.es ja.

read more
0 comentarios

CARPE DIEM!!

Sí, CARPE DIEM! Així em saluda el meu mòbil tots els matins quan l'engege, però la veritat siga dita ,ja no em pare ni a pensar ni un segon en aquesta meravellosa màxima: Gaudeix, aprofita aquest nou dia.

Què penseu d'aquesta màxima? 
Podeu fer els vostres comentaris en aquesta entrada.

Avui és un dia nou, un dia per estrenar i és especial perquè vos presentem oficialment  el bloc de l'assignatura i el projecte que vos hem avançat aquestos dies. Ací vos deixem el document amb totes les orientacions, rols, recursos i fins i tot els criteris d'avaluació. Utilitzarem els comentaris de les entrades per fer-vos suggeriments de millora. Consulteu-los regularment: el procés de millora serà qualificat al final del projecte.


read more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...