0 comentarios

EL DIA INTERNACIONAL CONTRA ELS XIQUETS SOLDATS

El dia 12 de febrer es celebra a tot el món el Dia Internacional contra els xiquets soldats. Potser vos semble que aquesta realitat vos és molt llunyana, que no té res a veure amb vosaltres o que no hi podeu fer res. En aquest tema de l'assignatura d'Ètica al qual treballarem sobre Pau i Drets Humans té la intenció contrària: saber molt més sobre la violació de drets humans al món per poder aportar el nostre granet de sorra a la millora del món. 

Amnistia Internacional és una organització no governamental de les més prestigioses del món degut a a la seua independència econòmica i autonomia a l'hora d'analitzar i denunciar la situació dels drets humans al món, al món ric i al món pobre, perquè els drets de les persones són conculcats a tot arreu. No són un problema dels pobres, sinó que ens afecten a tothom i tothom pot fer per transformar aquestes injustícies al món. 

El dia 24 de febrer l'equip d'Educació d'Amnistia Internacional en València conduirà en la nostra escola un taller sobre els xiquets soldat, xiquets que algun@s, per desconeixement, pensen que són simplement assassins i violents que gaudeixen amb la mort, que cal allunyar de la resta de la societat. Afortunadament, altres creuen -creguem- que no és així i fem el que podem per posar de relleu la seua realitat i acabar amb ella. 

David Bisbal és una d'aquestes persones i aquesta és la seua aportació ... Quina va ser la vostra?

SOLDADO DE PAPEL (Veure lletra)


read more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...