0 comentarios

CINE I DRETS HUMANS: UNA ÀRIDA ESTACIÓ BLANCA

Per finalitzar el tema de la PAU I ELS DRETS HUMANS al que estem treballant durant unes setmanes, vos convoquem al passe de la pel.lícula UNA ÀRIDA ESTACIÓ BLANCA al Saló d'Actes de Florida GCV el dimecres dia 4 de Març a les 12:40 hores. 

Aquest film ens pemetrà aprofundir una mica a la realitat de l'Apartheid i la figura de Nelson Mandela, o Madiba com també se'l coneix arreu del món; una personalitat singular que ha contribuït, com poques més, a la pacificació del món durant les últimes dècades, però sobre tot, ens pemetrà reflexionar sobre els fenòmens discriminatoris: les seues causes, la seua permanència i quines són les claus de la seua desaparició. 

Ací teniu una mena de trailer de la pel.lícula 




I el dossier de les activitats per fer de manera individual i que cal lliurar desprès de vacances.


Per poder descarregar aquests materials tens dues opcions:
1. Per descarregar tot el material de la carpeta, clica en OPCIONS (a la dreta) i podràs tenir al teu abast comprimida tota la documentació de la carpeta al teu equip.
2. Per descarregar un arxiu en concret, clica la icona, es visualitzarà el document i a la dreta en els punts suspensius (...), trobaràs l'opció descarregar entre d'altres.






read more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...