CONTES DE L'INREVÉS

El nostre projecte de reflexió sobre la desigualtat de gènere continua amb la creació d'una nova mitologia, d'un nou imaginari. Les nostres reflexions ens han conduït a la importància en la formació de la nostra manera de ser i d'estar com a homes i dones de l'educació i en ella, del paper dels contes des de la infantesa. Hem observat també que els rols estan canviant a l'actualitat i que les dones (les mares, les germanes, les filles ...) i alguns homes conscienciats són el motor d'aquestes transformacions, de les quals percibim alguns senyals.

CAP A ON VOLEM ANAR?  

QUINA CLASSE D'HOMES I DONES VOLEM PER AL FUTUR?

Vos proposem treballar durant un parell de sessions en un procés de creació  literària i en parelles escriure uns contes nous, que mostren  nous rols de gènere, que expressen els canvis que desitgeu fer al món. Imaginem, deixem córrer la vostra fantasia i penseu quins serien els contes que voldrieu contar als vostres fills i filles. (Podeu veure algun exemple senzill, clicant al títol d'aquesta entrada)

Podeu incorporar-ne il.lustracions, inclús dibuixar-les vosaltres mateixos! Les noves històries també necessiten de noves imatges, de noves icones.

Ací teniu alguns vídeos que vos ajudaran: Una escena de La Bella i la Bèstia per què vos fixeu als rols de gènere de Bella i Gaston front als que hi es mostren a La Ventafocs.




Ara vos presentem CUENTOS VIEJOS, NUEVOS FINALES:

Els agrupaments de 4A són:
Víctor Del Moral i Ariadna
Clara i Dani
Iván i Lorena
Jose i Candela
Abi, Alvaro
Pedro i Nerea
Alejandro i Luciana
Jesús i Cristina Ballesteros
Aitor i Carla
Joaquín i Cristina Alonso

Falta assignar a Lucia Harana. Pot fer-ho individualment, si va continuar faltant o afegir-se a una parella de les anteriors.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...