ALGUNS ENIGMES PER COMENÇAR EL CURS ...

Sempre amb desgana hem d'iniciar el curs. Per a què enganyar-nos! Les vacances respiren a aire lliure, cossos més nuets, més llibertat d'horaris, més temps ... Però no ens queda més remei que tornar a les escoles. Cal emprendre un nou cicle, un nou començar i acabar, que siguent igual siga diferent, siga autèntic, siga únic. Per a vosaltres, que ja sou alumnes de 4t, acabarà una nova etapa i cal omplir la vostra llibreta de vida. Es el nostre objectiu, encara que Merche Sánchez no estarà enguany al Seminari. amb mi. Va ser el que es proposàrem juntes, a l'obrir aquest bloc, ara ja fa un any. Més endavant, anireu entenent què pot significar aquesta idea d'omplir la llibreta de vida. Aneu pensant, mastegant les paraules ... A QUÈ VOS SONA? Ja hi parlarem. Aquest és el vostre primer enigma.

Ací teniu el document de presentació de l'assignatura. Conté els objectius, temari, materials i recursos didàctics de l'assignatura, i els criteris i instruments d'avaluació. Ull, els controls estan al darrere,! Ha botat la línia. No vos preocupeu per ells, però per si de cas: ahí estan. Convindria que vos l'imprimireu en casa i el portareu enganxat al quadern. En tot cas, sempre estarà al bloc. Per imprimir, punxeu a l'esquerra del document i localitzeu-lo. Punxeu de nou i a la part superior del menú està l'opció d'imprimir.



Mireu ben bé les imatges de la presentació. Aquest es el segon enigma. Què signifiquen i per què són importants en l'assignatura?

El tercer enigma és ben tècnic i senzill per a uns i unes bloggers entrenats ja com vosaltres: Com es fa un comentari a l'entrada d'un bloc?

Si ho has descobert, podràs deixar els teus suggeriments o comentaris en aquesta entrada i en qualsevol altra del bloc. RECORDA: El bloc el fem entre tots i totes

3 comentarios:

paula dijo...

Que son els ulls de la figura rara?¿

Merche dijo...

hola paula

Andrea dijo...

Comentario

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...