SE BUSCA: EXPERT EN FELICITAT

A hores d'ara ja sabràs un poc més què significa "omplir la llibreta de vida". Anem a analitzar un cas, el de Shoya Tomisawa, un pilot japonés de 19 anys. Et presentem la documentació necessària i un qüestionari per a que et serveixen de guia.

L'ENTRADA DE PEDROSA AL SEU BLOC

Sin tiempo para quitarme el casco, me han contado lo de Tomizawa y no he podido reaccionar. Ha sido un gran shock, un contraste de sentimientos enorme. He preguntado hasta tres veces si era verdad, porque no me lo podía creer. Es una noticia muy triste, terrible; estas cosas nunca deberían pasar. Como persona, sólo puedo decir que era un chico muy divertido; siempre estaba contento y haciendo bromas. Como piloto, se había el ganado el respeto de todo el mundo en muy poco tiempo, ya que era rápido y valiente. Perder a dos pilotos en una semana es algo trágico. Creo que todo el motociclismo está abatido. Quiero mandar mis condolencias a la familia. Al nacer, la vida te brinda la posibilidad de elegir lo que quieres hacer. Tomi decidió ser piloto de motos y lo estaba haciendo muy bien. Quiero pensar que ha sido feliz haciendo su sueño realidad. Sobre la carrera, quiero dar las gracias al equipo por el gran trabajo realizado. Todo el fin de semana ha sido perfecto: buenos entrenamientos, un gran ritmo durante la carrera, y segunda victoria consecutiva y cuarta de la temporada. Sin embargo, debo mantener los pies en el suelo e ir carrera a carrera. Las sensaciones con la moto son muy buenas y mi objetivo es continuar así. Pero, si te soy sincero, esto no es lo que más me preocupa en estos momentos”.

QÜESTIONARI:

1.      Creus que Shoya Tomisawa ha estat feliç? Creus que és una bona manera de viure?
2.      Et sents feliç amb la teua vida?
3.      En què consisteix per a tu ser feliç?
4.      Creus que en general les persones som feliços?
5.      Qui ens pot ajudar en aquest cas? Habitualment sabem qui s’ocupa de construir vivendes, vetlar per la nostra salut, reparar els nostres electrodomèstics, etc.


HAVIA OMPLIT SHOYA TOMISAWA LA SEUA LLIBRETA DE VIDA? 
OMPLIS TU LA TEUA?

10 comentarios:

Borja Turrión Gil dijo...

El cuento de Gorge Bucay es muy bueno e interesante.

Anónimo dijo...

holaaaaaa

Merche dijo...

Fenomenal! Ja en tenim una persona que és capaç de fer un comentari! Ànim xiques i xics. Açò no és més que un començament...

Merche dijo...

Perdó en eren dues persones.

oscar salcedo quiles/ 3rC dijo...

1-Jo crec que Shoya Tomisawa si que es feliç perque almenyns a mort fent i cumplint el somni que ell volia.El deport de les motos es una molt vona vida perque et fas famos,peró es un gran risc el correr en les carreres.

2-Jo si que hem senc molt feliç amb la meua vida.

3-Per ami ser feliç es pasar molts bons moments junts amb la jent que tu vols i que les persones amb qui et relaciones en el dia a dia estiguen sanes.

4-Jo crec que en general totes les persones si som feliços.

5-en aquest cas l'unic que ens podria ajudar seria un metje.

Nina Baixauli 4º B dijo...

1.Jo pense que si que havia estat feliç, perque es un somni fet en realitat per a ell,les motos, i si la vida se li acaba en 19 anys, en el seu cor quedarà la seva felicitat i el seu ànim.

2.Clar que em senc feliç amb la meva vida.

3. Ser feliç significa bona vida, bons amics, bona família, fer el teu somni en realitat, el que he dit amb SHOYA TOMISAWA.

4. En general tots som feliços, pero uns més que altres, depenent del motiu que te cadascú.

5. L'unic que ens pot salvar es l'hospital en general, i la teua esperança.

Esperanza dijo...

Holaa

Paula Puchalt García dijo...

1- Jo crec que si que estava feliç, perque estava complint el seu somni, el somni de la seua vida. Es deveres que no ha tingut molta sort, però hi ha vegades en la vida que es millor arriscar-se que no cumplir el teu somni per por a que acave mal. Pense que és una bona manera de viure per a una persona que li agrade eixe tipus de vida i que disfrute fent el que li agrada.

2- Si, pero m'agradaria canviar moltíssimes coses.

3- Per a mi ser feliç consisteix en estar amb les persones que vols. Conviure amb elles, aprendre de elles, saber apreciar els seus defectes i les seues virtuts, desmostrar-lis el meu amor i compartir amb ells tota classe de bons moments que queden per a sempre en la memòria de tots nosaltres i poder tornar a recordarlos sempre junts. Recordar-los dia tras dia que els vuic, que són lo millor que tinc i que els aprecie molt perque si no ho fas a temps, pots arrepentir-te, perquè pot ser després siga massa tard.

4- Crec que en el món hi ha molt poca gent que siga completament feliç, sempre ens falta alguna cosa, però per una banda això es bó, perquè sempre tenim alguna meta a la que arrivar, algun obstacul que superar, i a l'hora de la veritat això és el que ens fa viure.

5- Crec que l'ajuda d'un psicòleg no vindria molt malament, encara que tenim que encontrar la voluntat de seguir nosaltres mateixa.

Ana E. dijo...

Hola xics i xiques, fenomenals els comentaris, però calia fer l'activitat al quadern. Alguns han malinterpretat la darrera pregunta. El que cal és pensar qui ens pot ajudar a ser feliços, qui en sap de felicitat.

neus dijo...

hola

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...