FINAL DE FESTA DEL PROJECTE: LES NOTES

Hola xiques i xics,

(per què no posar-ho de l'inrevés ..., ara que s'acosta el Dia de la Dona! Hem estat tantes vegades confinades a un paper secundari, d'actrius de repartiment en la tragicomèdia de la vida ...)

Degut a la nostra itinerància, amunt i avall cada dia en un aula diferent, buscant desesperadament la wifi en l'escola o unes mínimes condicions per a treballar (el qual enguany ens està resultant difícil), i/o a altres circumstàncies, és cert que no tothom està informat de les seues notes del projecte com m'haguera agradat. A més a més, d'elles depèn també el procés de recuperació dels alumnes que no havien superat els mínims en la primera i que han rebut ja la informació a la butlleta de la preavaluació.

Per als que no tenen encara la informació detallada, primer disculpes, i ara vos deixe a totes i a tots la informació. Sols estaran disponibles els enllaços fins al proper dilluns dia 28. Recordeu que és informació personal que hem de saber usar correctament i respectar la seua confidencialitat.

2 comentarios:

Ernest Chust dijo...

Ana, una cosa, en les notes que posa individuals de l'exposició en roig, ja has restat la nota o la tenim que restar nosaltres a la que has posat?

projecte4tflorida10 dijo...

Jo opine que els drets humans s,on el que totes les persones es mereixen, siguen d'America o d'Espanya, d'Àfrica o de Cuba. Els drets humans són necessaris per a les persones perque sense ells tots sofririem desgracies i injusticies. HI ha països on aquests drets no es respeeten i on les persones que hi viuen sofreixen injusticies i no poden fer res per a evitar-ho. Tots mereixen aquests drets desde que naixen fins que moren.
En la meva opinió tots deuriem ficar un poc de la nostra part per a que els drets humans es compliren en tots el llocs.

Andrés Costa Aznar 4t C

Ana he comentat amb aquest blog perque no he pogut ferme altre.

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...