MÚSICA PER A LA PAU EN FLORIDA CES


Ja en portem uns dies treballant sobre la pau a l'escola. Ja en sabem del sentit negatiu i positiu d'aquest concepte i tenim en marxa el miniprojecte de canviar la música del pati i que l'alumnat la presente cada dia. Hem començat per música per a la pau.

Avui ha estat l'estrena amb la col.laboració de Sergio, Alberto, Eva i Rober de 4A. En vindran uns altres els propers dies. Com enganxa el micro! Primer, ningú volia. Els feia vergonya, comentar les cançons que havien triat. La primera era No dudaría d'Antonio Flores cantada per la seua germana, Rosario.  Eva es llançà a la piscina la primera i quasi estigué a punt de cantar-la a capella! Poc a poc i amb alguna brometa pel mig, es passa el recreu amb Michael Jackson, Amaral i altres artistes... Podeu veure la selecció completa als blocs dels nostres alumnes. Ha estat una bonica experiència per a tots i totes. Mil gràcies a Julián, el nostre conserge, per la part tècnica.

La meua aportació personal al mini projecte, que de segur recordaran més els pares, mares i profes que els nostres xavals: Querida Milagros de El último de la fila, amb l'incombustible estil vocal de Manolo García i Quimi Portet a la guitarra.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...